B & W cykelkuffert fantastisk solid kuffert

B&WB & W cykelkufferten er kendt af mange som en af markedets bedste løsninger til transport af din cykel. Cykelkufferten er er af Hard Case typen, opbygget på er solid ramme, med et hård skal i ABS Materiale. Og en kuffert der kan klare transporten til din destination, uanset om det er med fly, tog eller bil. 

Sådan pakker du B & W cykelkufferten

Cykelkufferten Bike Box er en rigtig lækker og brugervenlig cykelkuffert til prisen. Den leveres med to hjulposer og skum beskyttelse til klingen foran. Vægten er kun 12,15 kg.og den måler indvendig 1080/780 x 800 x 250 mm og udvendig 1150/850 x 870 x 295 mm.

B&W_BB og W Bike Box cykelkufferten er bygget på en solid ramme af aluminium, med et skjold af slagfast formstøbt ABS materiale og den fås i rød eller sort. Den solide kuffert er forstærket med plastic på skarpe hjørnerne. Tre kraftige hængsler og fire låsbare kliklåse, sikre den mod indbrud. Den er let at manøvrere med på de fire fritløbende hjul, med kraftige aksler, og et godt håndtag. Forstærkninger omkring hjulområdet.
Kraftige stropper til at spænde cyklen fast i inde i kufferten, giver dig en god cykelkuffert der kan tåle turen med fly, tog, bus, lastbil eller i privatbilen, mod nye cykeleventyr.

Hvor meget skal du skille ad?

Du skal have for- og baghjul af cyklen, sadelpind og sadel, pedaler samt styret. Her kan du finde en guide med gode råd til hvordan du gør.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.