Biknd Helium cykelkuffert en af de mest innovative på markedet.

Klar til at pakke

Klar til at pakke

Sådan ser det ud klar til at lukke sammen

Sådan ser det ud klar til at lukke sammen

Biknd helium cykelkufferten opfylder alle de tre vigtigste krav der er til en cykelkuffert, nemlig den optimale beskyttelse,
funktionalitet og lav vægt. Denne cykelkuffert er nok markedets mest innovative kuffert. Genialt tænkt at pakke din cykel ind mellem to luftmembraner.

biknd-helium-10-zoom

Tryk og direkte til køb

 

Biknd er designet i Canada og har siden den blev lanceret i 2009 vundet flere internationale priser. Det helt unikke ved den er opbygningen som blød kuffert, hvilket giver den lave vægt og gør at den kan gemmes væk, uden den fylder ret meget. Den helt enestående sikkerhed og beskyttelse kommer ved at indbygge to luftpuder, der pumpes op når cykelkufferten er pakket. På den måde kombinerer Bkind to væsentlige faktorer ved en moderne cykelkuffert, nemlig vægt kontra beskyttelse.

Det hele er med, det giver et godt overblik når du køber den, der er alt hvad der kræves for, at monterer din cykel i cykelkufferten. Mange typer på markedet, kræver tilkøb af monteringsskinder eller special beskyttelse. I Biknd Helium kufferten er der de forskellige beskyttelser og remme med i kufferten. Og ikke nok med det så er den så rummelig at den kan indeholde et ekstra sæt hjul.

Opbygningen af Helium Cykelkufferten:
Den har en stiv bund med fire hjul under, de to forreste kan dreje. Siderne er af kraftig kunststof forsynet med kraftige lynlåse. Den forreste del er også et hårdt skjold. Den er forsynet med kraftige håndtag og med en vægt på kun 11 kg. er den absolut nem at have med. Den lave vægt gør den særdeles velegnet til flytransport, hvor der hos nogle flyselskaber er vægtbegrænsninger at tage hensyn til.

Hvor meget skal min cykel skilles ad?
Du skal som på de fleste cykelkufferter havde dine hjul, sadelpind og pedaler af. Herudover skal du have løsnet din bagskifter og frempinden med styr taget af. Til gengæld er der rigelig med plads i cykelkufferten til disse løse dele.

Her finder du en fantastisk god video fra Biknd om hvordan du pakker kufferten.

KØB HER MED PRISGARANTI

Du får rigtigt meget cykelkuffert for pengene her, der er alt med cykelkufferten, den yder optimal beskyttelse, den har lav vægt, der er plads til et sæt ekstra hjul. og så er hele udførelen præet at mange lækre detaljer.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.