Enhver cykelentusiast kender til sort kaffe og hvide sokker

Lækkert grej og seje cykler giver respekt blandt dine cykelvenner, men hvad med at servere den perfekte kaffe efter næste træningstur. En kaffe de med sikkerhed ikke har smagt før.
BRCC eller Black Rifle Coffee Company lavet til og af Amerikanske veteraner, med den stolthed du kun finder blandt de hjemvendte veteraner i Guds eget land. kaffen bliver indsamlet fra kaffefarme rundt om i Colombia og Brasilien. Evan Hafer startede med at riste kaffe, mellem sine egne udstationeringer i Irak og Afghanistan. Evan øvede sig at riste kaffebønner og blive en bedre skytte.
Denne passion for kaffe og lysten til at skabe verden bedste kaffe og støtte de amerikanske veteraner blev startskuddet. Kaffen laves efter opskriften bestil – ristet – leveret.
BRCC laver 16 varianter. Brændt i just black blend, Silencer smooth blend, AK-47 blend til Beyond black blend. Og så selvfølgelig en Combat kakao. Hver kaffe har sin egen historie bl.a. er BRCC gunship kaffen malet i haleroret på en AH-6 Littlebird helikopter.
Kaffe køber du hos Grejstore.dk en dansk webshop som sælger bl.a. fiskegrej, luftgevær, flitsbuer, outdoor udstyr.

Desuden sælger Grejstore,dk Energiprodukter og Action Kameraer af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Er du blevet nysgerrig efter at se fede airsoft våben, paintball og andet fedt legetøj til de store drenge så tjek Handelshusetaulum.dk 

Ser her hvordan du laver den perfekte BRCC Ice coffee

 

 

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.