EVOC cykelkuffert – design helt i særklasse

EVOC transporttaske eller cykelkuffert er nytænkning materialer, den er fremstillet af polyamid (nylon). Flere af de materialer den ellers indeholder, er fremstillet specielt til EVOC, med det klare formål at den skal være den bedste på markedet.
PU- belægninger på kufferten sikrer, at den næsten ikke kan optaget fugt, og tåler temperaturændringer mellem -20 og + 30 grader C.
Taskens ydre er belagt med letvægtsnylon, som er meget riv-,- og slidstærkt.

Cykeltasken/kufferten har et stort rum til cyklen og 2 særskilte rum til hjulene. Derudover 3 mindre rum til forskelligt værktøj eller pedalerne.
Cyklen står bekvemt i de medfølgende pads, og spændes fast med de fastmonterede remme.
Vægten er kun 8,6 kg og volumen 280 liter. Den måler udvendig 135x80x38 cm og indvendig 128x78x25 cm.
Desuden kan den, når du ikke bruger den, klappes sammen så den nemt kan ligge under sengen eller stå i skabet på værelset. Den måler sammenklappet 135x30x38 cm. Den findes i flere friske farver. Alt i alt en rigtig god kuffert, som har vundet flere priser for design og anvendelse.

Til cykelkufferten kan der til købes forskelligt udstyr b.la. et aluminiumramme til at spænde cyklen op i, så den står endnu mere stabilt i kufferten. Der kan også købes en speciel beskyttelse til forgaflen og desuden en special pose, til at beskytte kæden under transporten.
Kufferten fås i rød, blå samt sort. Det er alle detaljer der får denne taske til at være et godt køb. Du kan se mere her.

evocrødevocindsats copypriserevoc

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.