Skal cyklen med i bilen, campingvognen eller på hotelværelset?

Det er ikke altid, at din cykel skal lang væk, uden du selv transporterer den.
Under tiden er det mere cyklens omgivelser, der skal beskyttes mod olie og snavs fra den. Har du været ude at køre eller træne, kan cyklen godt være snavset og beskidt. Skal du transporterer den i bilen eller måske campingvognen, ønsker du sikkert ikke, disse efterlades med oliepletter fra kæde eller tjære fra vejen på cyklens dæk.

Cykeltasken EVOC

EVOC laver en cykelpose, som cyklen kan sættes ned i, uden det er nødvendigt at skille den ad.
Bruger du cykelposen, kan du tage den med på hotelværelset uden problemer, eller have den stående i campingvognen under turen. Det der er rigtigt smart, ved denne cykelpose, er at du kan sætte hele cyklen ned i den med hjulene på.
Har du ikke så meget plads, så kan cykelposen også bruges, enten hvor du tager forhjulet af eller begge hjul afmonteres. Cykelposen spændes ind, alt efter hvilken størrelse du har behov for. Der er også mulighed for at bruge EVOC indsatsen, som er et aluminiumsstativ hvor cyklen monteres uden hjul, det giver en meget stabil transport af din cykel.
Nede i cykelposen er der plads til, at have hjulene i et par hjulposer.

Hvor stor er cykelposen

Cykelposen fylder ikke meget når den ikke bruges, den kan foldes sammen til næsten ingen ting. Cykelposen har en volumen på 240 eller 360 liter. Den måler 190 eller 125 cm i længden og er 75 cm høj, bredden er 25 cm. Farven er sort.
Matieralret er stærkt Woven PE, forstærket de mest udsatte steder. Vægten er kun 2 kg. Desuden er der et kraftigt bærehåndtag, som kan justeres så det passer dig.

Cykelposen er helt fantastisk til dig, der bare vil passe på din cykel og samtidig beskytte dine omgivelser.

evoccykeltaske copy

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.