Nye revolutionerende MTB bukser og to cykeltrøjer fra schweiziske Assos.

Nye MTB bukser med innovative løsninger, pats i siderne som beskytter ved styrt.

asos

Altid nyheder fra Assos.
Endnu engang viser Assos, at vil man være forrest skal man ikke gå i andres fodspor.

4 år har det taget for udviklingsafdelingen hos Assos at gennemteste og udvikle deres nye serie af cykeltøj til mountainbikefolket. Helt i Assos-ånden er der ikke kun tale om enkelte mortificeringer når de lancerer nyheder.
Serien af tøj består af et par shorts og to jerseys i helt nyt design.
asos1,1Pats der beskytter ved styrt.
En af de mest innovative løsninger er to pats, bløde plastiskpuder, der kan sættes ned i en lomme indvendigt på siden af bukserne ved hoften. De beskytter mod slag direkte på bækkenpartiet ved styrt. Puderne kan tages ud hvis hvis du ikke bruger bukserne i skoven og når de skal vaskes.
Det tog Assos over et år at få designet puderne så de ydede den fornødne beskyttelse uden at genere rytteren under kørslen.

 

Stoffet er den del af hemmeligheden.
Nytænkning har altid været Assos varemærke. Hidtil har de produceret bukser til landevejen i en unik kvalitet. De nye MTB bukser T.rally. er fremstillet af to typer materialer, polyester og elastane.
Bukserne er vævet i 10 forskellige stofvævninger og de er samlet af 16 stykker. Gennem mange test og afprøvninger fandt Assos frem til denne kombination af vævninger og stof.
Puden er den nyudviklede S7 som kom først på året i alle landevejsbukserne. Denne nye pude udskiller sig blandt andet ved, at den som noget nyt ikke er syet fast i selve buksen, men ligger løst mellem buksen og et stykke stof, kun hæftet for og bag. Det gør at bukser og pude kan arbejde uafhængig af hinanden og herved øges komforten betydeligt. Pudedesignet er ændret ganske lidt i forhold til landevejsbukserne, så der er taget hensyn til at du står mere op når du kører MTB eller cykelcross.

Nyt seledesign.
assos2,2Når du kører MTB eller Cykelcross, vil du komme op at stå flere gange end når du kører på landevejscykel. Da Assos altid søger den perfekte løsning på enhver detalje, opdagede de hurtigt, at den traditionelle udformning af selerne, som vi kender fra almindelige cykelbukser, ikke i samme grad gav den ønskede komfort. Derfor gik Assos i gang med at finde en bedre løsning til MTB bukserne. Resultatet er blevet en mere åben konstruktion med to brede selestropper der krydser på ryggen. Dette giver større bevægelsesfrihed i overkroppen, samtidig med en bedre afkøling.

 

Kvaliteten altid i højsædet.
Assos var blandt de første der begyndte at bruge lycra i fremstillingen af stof til cykeltøj. De har altid været optaget af at kunne komme med nyheder der ikke kun er små forbedringer og justeringer. Nyheder skal være innovativt og kunne løse et problem, ellers er det ikke nyheder hos Assos. Det betyder også at hvis du først er grebet af Assos feberen, så skifter du ikke model og farve hvert år. Du må tværtimod leve med en kvalitet og funktionalitet der rækker flere sæsoner af gangen.
To nye MTB Jerseys
Sammen med de nytænkte, cykelbukser kommer også to inovative jerserys nemlig topmodellen SS Rallytrekking_ evo7, som leveres sammen med deres Skinfoil 1.4 summer, svedundertrøje. I farverne sort, rød/sort og grøn/sort. Den anden nye MTB trøje er S5 Cape EpicXC, som er udviklet sammen med det berømte Cape Epic MTB etapeløb. Og kommer i farver nemlig rød/sort og grøn/sort. For begge trøjer gælder at der er fremstillet til det hårde brug.
Billedet første til venstre de nye T.rally cykelshorts set bagfra. i midten S5 capeepic MTB Jersey set forfra og sidste S5 Rally set bagfra.

Assos SS rallytrekking_evo + Skinfoil ærmeløs svedundertrøje.
assos3.1Den nye MTB jersey adskiller sig fra konkurrenterne allerede når du får den i hænderne, det lækre stof gør, at du fornemmer bare kvaliteten. Trøjen har net i ryggen så varmen kan komme væk, den har brede elastikker i ærmerne og i ryggens linning, så den bliver hvor den under den hårde fight mod terrænet. Lynlås hele vejen igennem fronten og tre lommer bag plus en med lynlås. med bred refleks stribe over lommerne.
Nettet i ryggen gør at stoffet ikke beskytter mod UV stråler, derfor leveres trøjen sammen med Assos Skinfoil Summer uden ærmer, der er deres sved undertrøje som er UV beskyttende. Kvaliteten fra Assos skal ikke bare være god – den skal være perfekt, derfor følger den med.
Assos SS CapeepicXC
MTB jersey til dig der ikke vil gå på kompromis, lidt mere traditionelt opbygget, men med tre vævninger og stoffer, som kun Assos kan præstere. Tre rummelige lommer bagpå og en mindre med lynlås, så er der styr på energi, ekstra slange eller minipumpen. Lækre brede elastikker i ærmer og ryg. Lynlås hele vejen ned foran.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.