Bagageregler for dit flyselskab

Hvilke regler har dit luftfartsselskab?
Der er selvfølgelig forskel på de regler, der gælder for speciealbagage, flyselskaberne i mellem. Jeg gennemgår forskellige selskaber herunder. Med vilje har jeg ikke medtaget priser på bagagen, da den jo forekommer prisjusteringer med jævne mellemrum.

Danish Air transport A/S
DAT flyver fra en række lufthavne i Danmark og i Norge. Og der flyver også ruten København – Bornholm.
DAT råder over en stor flåde af transportfly, som transporterer gods. Desuden har DAT fly der kan chartres til grupperejser. Flyet kan indrettes så det både kan medtage personer og gods samtidig. Disse flyvninger kan chartres til hele verden.
Dat medtager gerne speciealbagage så som cykler, det krævet at cyklen er forsvarlig pakket i en hård emballage, som en cykelkuffert. Det gælder desuden at DAT kun erstatter skader hvis bagagen er forsvarlig pakket og emballagen er beskadiget.
Hvis du skal have speciealbagage med , skal du kontakte DAT rutelafdeling for at registrere og betale, når du har booket din billet.
datlogo

Du finder meget mere info på DAT´s hjemmeside, WWW.dat.dk

SAS

SAS er nordens største flyselskab med forbindelser til en stor del af Europa og flere storbyer i verden. SAS har en speciel afdeling der hedder Sportkoncept, som tilbyder specielle vilkår for sportfolk og deres individuelle behov for transport af sports-udstyr. For kunne benytte denne service, skal der bookes af et forbund, en union eller en klub, der er medlem af Danmarks Idræts-Forbund. Din klub kan blive sportskunde på siden. Det er et krav at rejsen sker i sportssammenhæng.

Specialbagage som cykler, tages med på de fleste ruter, såfremt der er plads ombord på flyet. SAS anbefaler at din cykel transporteses i cykeltaske eller -kuffert. El- cykler kan ikke medtages, da de regnes for farligt gods.

SAS anbefaler at du booker din special bagage sammen med din billet, hvis du har særligt stort eller tungt bagage, som du ønsker med. Der kan være tilfælde hvor din bagage ikke kan komme med samme fly som dig, derfor er det en god ide at forhører sig i god tid inden rejsen. Du læse mere om bagagereglerne her.

sas

Hvis du gerne vil vide mere om hvor SAS kan flyve dig og din cykel hen i verden så prøv her.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.